Telefon: 01/ 3452 432

Faks: 01/3452 432

E-pošta: interlaser.markovic@gmail.com

Kontakt: 098/312 922

     Tvrtka Inter laser bavi se dugi niz godina izradom namještaja od svih vrsta materijala . Svaki novi prostor za nas je novi izazov u estetskom i tehničkom pogledu. Namještaj je ukras svakog prostora ,pa mi veliku pažnju posvećujemo dizajnu i detaljima koje prilagođavamo željama i potrebama kupca . Na poziv dolazimo u Vaš prostor na detaljnu izmjeru preciznim laserskim mjernim instrumentom . Svojim dugogodišnjim iskustvom dajemo Vam sugestije pri odabiru materijala . Vaše želje prenosimo na računalo koje je opremljeno najkvalitetnijim 3D programom za projektiranje namještaja.

    Izrađujemo sve vrste namještaja od pločastih i masivnih materijala : kuhinje,spavaće i dječje sobe,predsoblja,kupaone, ugradbene ormare,klizne stijene,krevete,stolove . . . Također opremamo poslovne prostore i Vaše apartmane na moru.

U našoj širokoj ponudi od masivnog materijala možete naručiti STILSKI NAMJEŠTAJ po mjeri kojega ćemo izraditi po vlastitom nacrtu ili Vašoj ideji, kao i manje drvene objekte(vrtne kućice,nadstrešnice). Renoviramo Vaš starinski namještaj . Da bi Vi uštedjeli vrijeme kod nas možete odabrati i naručiti sve za izradu Vašeg namještaja .

    NOVOOO!  SAMSVOJ MAJSTOR program namijenjen je kupcima koji su vješti s alatom i žele sami sudjelovati u izradi svog namještaja,a dobiti kvalitetu i pri tome uštedjeti. Kako ???  Mi ćemo za Vas naručiti odabrani materijal,iskrojiti ga i kantirati ,precizno izbušiti rupe za nosače polica i pante na vratima,lamelirati vertikale i horizontale korpusa,urezati stranice za leđa(MDF),izrezati otvore za kućanske aparate tj. pripremiti sve za sklapanje. Dalje preuzimate Vi,a ako zapne tu smo uvijek mi.
Vršimo i uslugu prijevoza.

Obratite nam se s povjerenjem,otvoreni smo za svaku suradnju.

Kontaktirajte nas:

Tekstualni okvir:  Namještaj po mjeri /Projektiranje/Opremanje interijera/Stilski namještaj/Drveni objekti/Samsvoj majstor program

INTER LASER do.o.

INTER LASER